Kasvupartneri

Boosting Your Business

Kumppanit

Valitsemme yhteistyökumppaneiksemme vain oman osaamisalueensa parhaita toimijoita.

Aktiivista myynti- ja markkinointityötä teemme muutamille pienille kasvukykyisille ohjelmistoyhtiöille. Näissä yhtiöissä olemme myös osakkaana.

Hallitustyöskentelyn ja liiketoimintajohdon sparrauksen kautta tuemme edellisten lisäksi myös valikoitujen Start Up -yritysten kasvupyrkimyksiä. Tätä työtä teemme pääsääntöisesti osakkuusyhtiömme Start Up Lions Oy:n kautta.

Yhteistyökumppaneitamme ovat muun muassa:

imager-logo-kapea
Imager Oy tarjoaa visuaalisesti vahvoja ja edistyksellisiä digitaalisen markkinoinnin ratkaisuja sekä digitaalisen liiketoiminnan järjestelmiä. Ydinosaamista ovat mm. 3D-visualisoinnit, tuotekonfiguraattorit, verkkopalvelut ja mobiilisovellukset. Imager vie asiakkaansa taidokkaasti myös VR- ja AR-maailmaan.

neovica_logo

Neovica Oy tarjoaa edistyksellisiä ratkaisuja organisaatioiden laadunhallintaan. Avaintuote Proveca tarjoaa pitkälle viedyt ja viimeistellyt ratkaisut mm. auditointeihin, reklamaatio- ja poikkeamakäsittelyyn, palautteiden hallintaan, aloite- ja ideatoimintaan sekä työturvallisuustoimintoihin.

startuplions-logo-taustalla

Start Up Lions Oy on kokeneiden yritysjohtajien omistama ja hallinnoima yhtiö, jonka tavoitteena on oman osaamis- ja kokemustaustansa kautta auttaa Start Up -yhtiöitä kasvu-uralle. Start Up Lions Oy:n käytännön toimintaa kuvaa vahva ’kädet savessa’ asenne sekä nopea ja mutkaton päätöksenteko.

Start Up Lions Oy:n kumppaniyrityksenä toimii mm. Räätälistudio BQ. Helsingin ja Tampereen myymälöistä saat mittatilausvaatetuksen lähes ’markettihintaan’.