Kasvupartneri

Boosting Your Business

Tahtoo Fluxia

Jätä kommentti

Takana taas varsin mielenkiintoinen päivä palavereja, esittelyjä ja uusia tuttavuuksia. Illan pienen väliajan kruunasi extempore visiitti uudessa Microsoft Flux tiimityötilassa. Tuo Flux on Microsoftin tarjoama velotukseton ja silti hyvin varustettu työskentelytila Helsingin Korkeavuorenkadulla.

Flux-visiittini aikaan samaisessa tilassa oli meneillään myös IoT-Meetup tapahtuma ja talo minua 20 vuotta nuoremmista liki täyteen pakattuna. Ja silti – tuosta tilasta löytyi rauhallisia työpisteitä muiden ’ehkä osin eritavalla’ hörhöjen viereltä. Avoimmuus, kova usko, määrätietoisuus ja yrittämisen rohkeus suorastaan tunki läpi. Eli ehkä sittenkin ainakin jonnin verran samaa hörhöyttä, kuin mitä itsekin olen taas entistä vahvemmin antanut kiiltonahkaisen päälakeni alle kehittyä. Tunnin mittainen materiaalin työstösessio osoittautui innostavaksi ja samalla aivan liian lyhyeksi. En olisi halunnut lähteä vielä! Ja samalla näihin aikoihin moni vasta aloitteli omaa spiritististä istuntoaan.

Tila on siis ilmainen, eikä tuossa muutenkaan paljon kyselty taustoja. IoT-tapahtumaan tulijoilta kysyttiin etunimi, muilta ei edes sitä. Puhtaita kahvikuppeja, kahvia ja virvokkeita oli heti tarjolla. Samoin viihtyisiä istuskeluryhmiä sekä tietysti niitä hyvin varustettuja työpisteitä. Suosittelen tutustumista – http://www.microsoftflux.com !

Mutta nyt matkalla taas takaisin Lahteen, tuohon piilevien piilaaksojemme mekkaan. Enkä sano tätä nyt sillä, etteikö meillä Lahdessa myös tapahtuisi. Mielestäni parin viime vuoden aikana kaupungissamme on tapahtunut hyvinkin paljon positiivista kehitystä. Tämä näkyy niin ilmapiirissä, kaupunkikuvassa, päätöksissä, yrittäjien ja toimijoiden aktiivisuudessa ja jopa YHDESSÄ TEKEMISEN HENGESSÄ! Tämä on tosi kova juttu ja merkittävä muutos.

Tuota edellä mainittua yhdessä tekemisen henkeä haluan myös itse olla tukemassa. Jo pienikin määrä tuota huumetta itse koettuna, antaa todella vahvaa buustia myös omaan toimintaan. Tätä kierrettä haluan jatkaa ja vahvistaa – hello world!, täältä tullaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s