Kasvupartneri

Boosting Your Business

Tapahtumamarkkinoinnin markkinoilla tapahtuu

Jätä kommentti

Aihepiiri jonka parissa olen viime aikoina työskennellyt, sivuaa keskeisesti juuri tapahtumamarkkinointia. Jos oikein tarkkaan mietitään, niin mitäs uutta tällä segmentillä on viimeisten vuosien aikana tapahtunut? Mielestäni ei juuri mitään. Tämä status quo antaa uusille ideoille tilaa. Ja nyt olen mielestäni juuri sellaisessa itsekin vahvasti kiinni.

Olen parasta aikaa myymässä uutta, kohta lanseerattavaa some-/mobiilipalvelua tapahtumanjärjestäjille. Kohderyhmääni ovat sekä suuret tapahtumajärjestäjät, että myös pienet muutamia pieniä tapahtumia vuodessa järjestävät tahot. Ja tapahtuman määritelmähän on myös lavea; on elokuvanäytöksiä, kesäteatteria, klubikeikkaa, kakkukahvitilaisuuksia ja suurempia festareita. Variaatioita löytyy edelleen muutaman hengen kaveribileistä kansainvälisen tason massatapahtumiin saakka.

Kohtapuolin lanseerattava palvelu tavoittelee loppukäyttäjinä meitä kaikkia. Tavoite on kova ja haasteellinen, mutta toisaalta valittu lähestymiskulma tuntuu ainakin tällä hetkellä toimivan. Tämän kaltaiselle palvelulle tuntuu selkeästi olevan kysyntää. Pelkkä kysyntä ei silti riitä. Tarvitaan iso joukko suunnitelmallisesti tehtäviä asioita, lukuisa joukko yhteistyökumppaneita, aktiivista markkinointia sekä rutosti tuuria. En siis tiedä vielä syntyykö tästä tulevasta palvelusta uusi giganttinen menestys vaiko ei.  Tämä on se fakta, joka erityisesti tällä ’digitaalisen busineksen’ alalla on pakko hyväksyä.

Ja mikä tässä tapahtumamarkkinoinnin palvelussa on sitten oikeasti uutta? Niinpä – ajattelin olla tässä yhteydessä sen verran kelju, että annan sen vastauksen vielä hetken odottaa. Uskon ja toivon että tuleva kesä kertoo tuon vastauksen laajemmallekin kuin pelkästään tämän blogin lukijajoukolle. Näissä merkeissä ja järjettömän positiivisen ja vahvatahtoisen uskon vallassa porskutetaan kohti asian laajempaa avaamista.

Ja ei kun baanalle – palataan kohta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s